Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

In het kort

Heb je vragen over dit platform? Misschien staat het antwoord op jouw vraag op deze pagina.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar griffie@veenendaal.nl met als onderwerp 'online participatie raadsakkoord'. De beheerders van dit platform beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk!

Wat voor ideeën kun je indienen? (voorbeelden)

Alle ideeën voor een leefbaarder (gezonder, duurzamer en/of veiliger) Veenendaal zijn welkom! Heb je een mooi idee om eenzaamheid te voorkomen? Of een briljant idee om zwerfafval tegen te gaan? Jij bedenkt het! Samen maken we de stad.

Wie beoordeelt mijn idee?

Ambtenaren van de gemeente checken of je idee aan de spelregels voldoet en nemen de inbreng mee bij het schrijven van een concept-raadsakkoord. Raadsleden controleren of de inbreng voldoende terugkomt in het raadsakkoord en kunnen wijzigingen voorstellen. Eind mei wordt het raadsakkoord definitief vastgesteld door de gemeenteraad.

Voor welk doel verzamelen jullie ideeën?

Inwoners, (maatschappelijke) organisaties en ondernemers weten zelf vaak het beste wat goed is voor hun wijk en buurt. Die inbreng is belangrijk voor de gemeente en bepaalt mede waar we de komende vier jaar aan moeten werken. De gemeente wil dat doen in een open dialoog met de samenleving. Ook met jou dus!

Kan ik mijn eigen idee liken?

Ja, je kan je eigen idee 1 keer zelf liken.

Waarom heb ik geen wachtwoord nodig?

Uit gebruiksvriendelijkheid en veiligheid werkt deze site met een inloglink. Je hoeft dus geen wachtwoord te onthouden om toegang te hebben tot de site. Bovendien vinden wij het veel veiliger om geen wachtwoorden op te slaan van onze gebruikers. Op die manier kunnen wij de privacy het beste waarborgen.

Hoe veilig is deze site?

Gemeente Veenendaal neemt beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Waarom moet ik een nieuwe link aanvragen als ik uitlog?

Voor je eigen veiligheid slaan we geen accountgegevens op. We werken met een eenmalige inloglink die 48 uur geldig is. Als je niet uitlogt kan je daarna direct terecht op de website. Log je uit, dan is de link verlopen en hebben we geen gegevens meer van jou. Wel zo veilig!

Login om verder te gaan
refresh

Cancel